Popcorn do mikrofali o smaku maślanym – nowość od Sante!

Popcorn o smaku maślanym do mikrofali Sante

Firma Sante powiększyła rodzinę przekąsek, wprowadzając na rynek Popcorn o smaku maślanym do mikrofalówki. Stosowana przez nas kukurydza do prażenia w ziarnach jest to produkt wysokiej jakości, kontrolowany na nieobecność GMO. Popcorn z mikrofali jest źródłem błonnika, a jego przygotowanie zajmuje tylko 3 minuty!

Popcorn o smaku maślanym to smakowita i szybka przekąska dla dzieci i dorosłych. Bez względu na to, czy planujesz domowy wieczór filmowy, czy wpadną do Ciebie niespodziewani goście, popcorn w mikrofali to rozwiązanie idealne.

Jak zrobić popcorn?

Aby przygotować popcorn jak w kinie, wystarczy włożyć nasz popcorn do kuchenki mikrofalowej napisem „UP” do góry. Nastawiamy moc na 650-1000 W i czekamy, a popcorn robi się sam. Gdy ziarna zaczynają pękać co 2-3 sekundy, to oznacza, że popcorn jest gotowy.

Popcorn kalorie

Chcesz wiedzieć, ile kalorii ma popcorn maślany? Oto odpowiedź: 416 kcal/100 gram.

Jaki popcorn wybrać? Poznaj wszystkie rodzaje popcornu Sante:

Sante to polska firma, która powstała w 1992 roku jako firma rodzinna, od początku wyznaczając trendy na rynku zdrowej żywności. Jej misją jest dostarczanie konsumentom żywności mającej korzystny wpływ na zdrowie oraz propagowanie wiedzy o prawidłowym odżywianiu i zdrowym stylu życia. Bogata i różnorodna oferta Sante obejmuje około 200 produktów w kategoriach: płatki śniadaniowe, ciastka i batony zbożowe, kasze, ziarna, batony proteinowe, masła orzechowe, napoje roślinne, pasty i pasztety roślinne, suplementy dla sportowców i inne. Flagowe marki Sante, rozpoznawalne i cenione przez konsumentów, to: Granola, Fit, Musli, Crunchy, Skarby Ziemi, Lovege, Go On, Go On Nutrition, FIT, Smart Team, Cookiss, Flips, Bakalia. W 2016 roku firma Sante otrzymała prestiżowe wyróżnienie „Super Marka 2016 – Jakość, Zaufanie, Renoma” w kategorii: Zdrowa żywność.