Pasztety sojowe
„Żółty klejnot” i „święta roślina” – od tysięcy lat na stołach w Chinach i Japonii
Według Azjatów, skrywa sekret długowieczności i dlatego nazywana również „królową warzyw”. Co to takiego? Oczywiście soja! Stanowi bazę naszych pysznych pasztetów, których łagodna konsystencja w połączeniu ze smakami polskich warzyw tworzy idealną kompozycję. Pasztety sojowe to pychotka! Idealne na śniadanie, świetne na sycący lunch, można je podawać z różnymi dodatkami. Pasztety sojowe Sante to produkty kontrolowane na nieobecność GMO. Uwielbiają je weganie i wegetarianie, bo pozwalają uzupełnić zapotrzebowanie na białko i błonnik. A Ty już próbowałaś? Zamień pasztet mięsny na sojowy!
Pasztety sojowe – nie tylko dla wegetarian
Pasztet sojowy to smakowita alternatywa dla tradycyjnych pasztetów mięsnych. Wszystkie pasztety sojowe Sante posiadają certyfikat Viva Vege potwierdzający, że są w 100% roślinne i odpowiednie dla wegetarian oraz wegan. Nie masz pomysłu, co położyć na kanapkę? Mamy tu aż 5 pomysłów, ponieważ do wyboru są pasztety sojowe w 5 smakach: pasztet sojowy z pieczarkami, pasztet sojowy z pomidorami, pasztet sojowy z papryką, pasztet sokowy z papryką i pasztet sojowy z koperkiem. Każdy pasztet sojowy Sante zachwyca wyrazistym warzywnym smakiem i idealną konsystencją, bez jednej grudki. Wszystkie pasztety sojowe Sante to produkty kontrolowane na nieobecność GMO.