Pieczywo chrupkie
Zamiennik pieczywa – chrupię, bo lubię!
Pieczywo chrupkie – z czym jeść? Odpowiedź jest prostsza, niż myślisz! Jest delikatne, smaczne, chrupiące i pasuje do wszystkiego. Na słodko? Z miodem, konfiturą, masłem orzechowym to rozkosz dla podniebienia! Na słono? Z wędliną i pomidorem, z twarożkiem, z hummusem – smakują cudownie. Zapowiada się domówka? Nic prostszego, jak zrobić szybkie tartinki. Efekt „wow” murowany! Gdziekolwiek jesteś, możesz mieć je ze sobą: w plecaku, w torebce, w samochodzie. Zadbaj o najbliższych – przygotuj pełnowartościowe śniadanie lub weź je ze sobą jako szybką przekąskę! Pieczywo chrupkie i maca to świetna alternatywna dla zwykłego pieczywa – jest zawsze świeże i zawsze pod ręką. Lekkostrawne, bez konserwantów i polepszaczy smaku. Może posłużyć za dietetyczne pieczywo, bo jedna kromka to tylko 19 kcal, czyli 4 razy mniej kalorii niż kromka zwykłego chleba. Chrupkie pieczywo firma Sante oferuje w kilku smakach: pieczywo chrupkie razowe, pieczywo chrupkie oliwkowe i zwykłe pieczywo chrupkie bez dodatków. W ofercie jest również maca – pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu. Do wyboru: maca pszenna tradycyjna i maca pszenna razowa, w zależności od Twoich preferencji smakowych. Pochrupiemy razem?
Pieczywo chrupkie – smaczny zamiennik chleba
Pieczywo chrupkie Sante jest delikatne, chrupiące i smaczne. Może posłużyć za dietetyczne pieczywo, ponieważ jedna kromka to tylko 19 kcal – to 4 razy mniej kalorii niż w przypadku 1 kromki zwykłego pieczywa pszenno-żytniego. Chrupkie pieczywo firma Sante oferuje w kilku smakach: pomidorowe – bez dodatku pszenicy, pieczywo chrupkie razowe, pieczywo chrupkie oliwkowe oraz zwykłe pieczywo chrupkie bez dodatków. W ofercie jest również maca – pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu. Do wyboru: maca pszenna tradycyjna i maca pszenna razowa, w zależności od preferencji smakowych. Pieczywo chrupkie – z czym jeść? Odpowiedź jest prostsza, niż myślisz! Pieczywo chrupkie znakomicie smakuje z pastami warzywnymi Lovege, z masłem orzechowym czy masłem migdałowym Sante, jak również z tradycyjnym twarożkiem czy wędliną. Łatwo je pokroić w różne kształty, przez co idealnie nadaje się do przygotowania pysznych i zdrowych tartinek. Urozmaici każde przyjęcie rodzinne czy spotkanie z przyjaciółmi. Pieczywo chrupkie to także świetna przekąska, którą mogą chrupać dorośli i dzieci.