Przygotowanie: Na przygotowaną stolnicę przesiewamy mąkę, dodajemy sól oraz olej. Następnie wlewamy szklankę gorącej, przegotowanej wody i wyrabiamy ciasto (jeśli ciasto jest za gorące, na ...
Obiad
Przygotowanie: Soczewicę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę drobno siekamy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. W dużej misce mieszamy soczewicę, cebulę, pastę ze słonecznika Lovege ...
Przygotowanie: Truskawki miksujemy ze 150 ml napoju migdałowego. Przelewamy do 4 schłodzonych szklanek, do 1/3 wysokości. Mango obieramy, usuwamy pestkę i miksujemy miąższ ze 150 ml napoju ...
Zupa krem imbirowo-marchewkowy znakomicie rozgrzewa, pysznie smakuje, a jej przygotowanie jest dziecinnie proste. Bogata w świeże warzywa, przygotowana na bazie napoju ryżowego z dodatkiem ...
Macie ochotę na wykwintne danie? Pstrąg pieczony w soli to uczta dla podniebienia! Dzięki soli gruboziarnistej Sante będzie kruchy, aromatyczny i delikatny! Pieczenie w soli to jeden z ...
Kasza jaglana w nieco orientalnym wydaniu...
Dziś przepis na zdrowe śniadanie pełne smaków i kolorów.
Jedna z najzdrowszych kasz na świecie - kasza jaglana zasilona mocą owoców. Śliwka, gruszka i szczypta cynamonu...