Smoothie z fasoli na napoju sojowym Sante Organic, z shake’m proteinowym Go On o smaku malinowym i chia Sante Skarby Ziemi – podane ze świeżymi malinami i miętą. Przygotowanie:  Fasolę, ...
Przygotowanie: Suche składniki oraz połowę nerkowców i żurawiny mieszamy w misce. W dużym kubku łączymy mokre składniki, dokładnie mieszamy, następnie przelewamy do suchych i łączymy. Masę ...
Przygotowanie:  Mąkę przesiewamy przez sitko na stolnicę, dodajemy masło i siekamy razem z solą i jajkami. Całość szybko zagniatamy i wstawiamy do lodówki na co najmniej 2 godziny. Ciasto na ...
  Przygotowanie masy: W dużym garnku gotujemy dużą ilość wody. Kiedy woda nam się zagotuje dodajemy mak i dalej gotujemy na średnim ogniu przez 15 minut. W czasie, kiedy mak się gotuje, żurawinę ...
Przygotowanie: Kaszę jaglaną zalewamy wrzątkiem i na chwilę odstawiamy. Odcedzamy, płuczemy i wrzucamy do garnka z napojem roślinnym i 4 łyżkami wiórków kokosowych. Gotujemy do miękkości, aż ...
Przygotowanie: Soczewicę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Cebulę drobno siekamy i podsmażamy na rozgrzanym oleju. W dużej misce mieszamy soczewicę, cebulę, pastę ze słonecznika Lovege ...
Przygotowanie: 400 ml napoju sojowego Sante wlewamy do niewielkiego rondelka. Dodajemy cynamon, kardamon oraz gałkę muszkatołową. Podgrzewamy na wolnym ogniu przez 5-7 minut, nie doprowadzając do ...
Gofry z fasoli – przygotowane na bazie napoju sojowego Sante – to smaczna i pożywna przekąska. Podając fasolowe gofry, przemycisz do menu zdrowe warzywa strączkowe. Fasola to źródło białka ...
Poznaj guacamole – uwielbiany w kuchni meksykańskiej zdrowy dip na bazie awokado. Wraz z chipsami popcornowymi POP’N CHRUP będzie to przepyszna i zdrowa przekąska na imprezę, a jej przygotowanie ...
To świetne danie na początek dnia. Dzieci je wprost uwielbiają.  Możesz dodać ulubione owoce lub konfiturę i cieszyć się smakiem i zdrowiem. Jeśli wybierzesz borówki, dostarczysz organizmowi ...