Przygotowanie: Truskawki miksujemy ze 150 ml napoju migdałowego. Przelewamy do 4 schłodzonych szklanek, do 1/3 wysokości. Mango obieramy, usuwamy pestkę i miksujemy miąższ ze 150 ml napoju migdałowego. Przelewamy po grzbiecie łyżki do szklanek przykrywając warstwę koktajlu truskawkowego. Nie mieszamy. Kiwi obieramy i miksujemy ze 150 ml napoju migdałowego Sante. Dosładzamy do smaku, jeśli to […]

Zupa krem imbirowo-marchewkowy znakomicie rozgrzewa, pysznie smakuje, a jej przygotowanie jest dziecinnie proste. Bogata w świeże warzywa, przygotowana na bazie napoju ryżowego z dodatkiem aromatycznych przypraw to uczta dla podniebienia. Polecamy zwłaszcza na chłodniejsze dni, gdy czujesz, że brakuje Ci energii. Na oleju podsmażamy posiekaną cebulkę z przyprawami. Marchew, pietruszkę i imbir obieramy. Kroimy na […]

Pieczony pstrąg w soli morskiej gruboziarnistej Sante

Macie ochotę na wykwintne danie? Pstrąg pieczony w soli to uczta dla podniebienia! Dzięki soli gruboziarnistej Sante będzie kruchy, aromatyczny i delikatny! Pieczenie w soli to jeden z najprostszych sposobów na przygotowanie doskonałej ryby. A więc do dzieła! Sposób przygotowania: Wypatroszone pstrągi spłukać wodą i osuszyć dokładnie papierowym ręcznikiem. Sól morską gruboziarnistą Sante wymieszać z […]