Śniadaniowe ciastka owsiano-kokosowe Anzac, niezwykle popularne w Australii i Nowej Zelandii.
Przepisy
Owsianka była sekretem urody Kleopatry, potem tajemnicą Heleny Rubinstein, także dzisiaj są tajnym sprzymierzeńcem kobiety...
Potrawa, którą zaraz przygotuję jest podstawą kuchni ajurwedyjskiej, która jest jedną z najzdrowszych na świecie.
Szpinak na sposób śródziemnomorski jest prawdziwym sezonowym przysmakiem. Przyrządzić go można na wiele sposobów. Dziś polecamy Wam jeden z nich.
Świeży rabarbar jest doskonałym dodatkiem do naszych letnich deserów.
To jest ciasto bez mąki! Bardzo soczyste, wilgotne i aromatyczne. Z dodatkiem ksylitolu jest dietetyczne.
Chrupiąca kukurydziana skorupka kryje w sobie delikatny, ale pełen wyrazu środek.
Lekki koktajl idealnie orzeźwia i dodaje energii.
Potrawy z zielonej soczewicy są ciekawą i smaczna alternatywą dla tych przygotowanych z mięsa. Dziś proponujemy pyszne i lekkie kotleciki z zielonej soczewicy.
Sypkie złoto, czyli kasza kukurydziana to podstawa wielu pysznych dań. Polenta daje nieograniczone możliwości…
Jajka faszerowane to danie obowiązkowe na świątecznym stole. Te z naszego przepisu są nie tylko pyszne, ale także bardzo zdrowe!
Zdradzamy przepis Agnieszki Maciąg na bardzo zdrową świąteczną paschę.