Potrawa, którą zaraz przygotuję jest podstawą kuchni ajurwedyjskiej, która jest jedną z najzdrowszych na świecie.
Agnieszka Maciąg
Szpinak na sposób śródziemnomorski jest prawdziwym sezonowym przysmakiem. Przyrządzić go można na wiele sposobów. Dziś polecamy Wam jeden z nich.
Świeży rabarbar jest doskonałym dodatkiem do naszych letnich deserów.
To jest ciasto bez mąki! Bardzo soczyste, wilgotne i aromatyczne. Z dodatkiem ksylitolu jest dietetyczne.
Lekki koktajl idealnie orzeźwia i dodaje energii.
Potrawy z zielonej soczewicy są ciekawą i smaczna alternatywą dla tych przygotowanych z mięsa. Dziś proponujemy pyszne i lekkie kotleciki z zielonej soczewicy.
Zdradzamy przepis Agnieszki Maciąg na bardzo zdrową świąteczną paschę.
Ciekawy przepis na deser nie tylko od święta!
Czas na przepyszne połączenie kuchni meksykańskiej z przysmakiem z krajów arabskich.
Jedna z najzdrowszych kasz na świecie - kasza jaglana zasilona mocą owoców. Śliwka, gruszka i szczypta cynamonu...
To pomysł na bardzo pożywne i lekkie śniadanie, podwieczorek lub zdrowy deser bez cukru.
Włoski folklor kulinarny w postaci polenty, w połączeniu z jednym ze sztandarowych dań włoskiej kuchni - lasagne.…